LANGTIDSBRAISERET OKSEKØD
Med karamelliserede perleløg og whiskysauce. Pyntet med forårsløg og persille. Hertil bagte jordskokker med timian (4)
225,-
SPIRETS GOURMET BURGER
Med langtidsbraiseret oksekød, Gammel Knas fra Arla Unika, parmesan, ristede østershatte og champignoner, jodskokkecreme og trøffelmayo (4)
Serveres med grove fritter, ketchup og valgfri mayo.
205,-
PULLED DUCK BURGER
Confiteret and med fintsnittet rød spidskål, råsyltede tyttebær og sennepsmayo (4)
Serveres med grove fritter, ketchup og valgfri mayo.
185,-
SPIRETS BURGER
Oksebøf, Spirets relish, ost, bacon, salat, tomat, syltede agurker, syltede rødløg og mayonnaise
Serveres med grove fritter, ketchup og valgfri mayo.
175,-
VEGGIE BURGER
Plantebaseret bøf, økologisk bolle med spinat og matcha, Spirets relish, frisk salat, tomat og syltede rødløg. (Valgfri mayo: alm mayo og bearnaise mayo er vegansk) (1,2,3,4)
Serveres med grove fritter, ketchup og valgfri mayo.
175,-
BRAISERET OKSEPASTA
Pasta vendt i tomatsauce, stegte svampe og langtidsbraiseret oksekød. Tilsmagt med krydderpaste (2)
175,-
KYLLINGEPASTA
Stegte marineret kylling på rustik pasta, vendt i pesto, hvidvinsfløde, limesaft, forårsløg, broccoli og estragon. Toppet med peberfrugt og persille
155,-
STJERNESKUD
Med to stegte fiskefileter, koldrøget laks, asparges, rejer, frugtkaviar, citron og rød dressing. Serveret på brød og salat
185,-
FISH & CHIPS
Paneret lyssej med grove pommes frites og hjemmelavet tatarsauce. Serveres med marineret salat
155,-
ANDESALAT
Confiteret and på salat af rød spidskål, appelsinfileter, soyaristede pecannødder, ristede solsikkekerner og persille. Toppet med granatæbler og marineret salat (1,2). Serveres med surdejsbrød.
155,-
LAKSESALAT
Stykker af varmrøget laks på bund af spidskål, rucola, babyspinat med en vinegrette af balsamico, akaciehonning olivenolie og citron. Cherrytomater, quinoa, edamamebønner og syltede rødløg. Toppet med granatæbler og blodappelsinperler (1,2,4). Serveres med surdejsbrød.
155,-
BONDESALAT
Stegte kartofler, stegt bacon, crispy salat, aioli, forårsløg og purløg (3). Serveres med surdejsbrød.
Tilvalg: Langtidbraiseret oksekød +40,-
135,-
BULGURSALAT
Med semidried tomater, persille og feta. Pyntet med pesto syltede rødløg og kørvel. Tilsmagt med chili, gurkemeje og karry (1,3,4). Serveres med surdejsbrød.
Tilvalg: Langtidbraiseret oksekød +40,-
135,-